2018. augusztus 12., vasárnap

Rendelési lehetőség

Szép napot! Nincs még senki aki olvasná ezt a blogot, de gondoltam már most meghirdetem a rendelési lehetőséget, hisz nagyon szívesen csinálok fejléceket, és egész blog szetteket. Viszont van néhány dolog amit le kell, hogy fektessünk az asztalra. 
Amit lehet: Fejléc (a levélben feltüntetve a méret) , Teljes szett (Oldal design, Modulok, Fejléc) , Egyéb (Rendezett képek, Könyvborító) 
1. Chat. Elsősorban csak is levélben kérhettek rendelést. Chat-ben nem vállalok el semmit, csak is a cseréket!
2. Bemutatkozás. Első sorban mindenképpen szeretném, hogy amikor irtok nekem rendeléssel kapcsolatban, akkor mindenképp bemutatkozzatok be és udvariasan, moderáltan beszéljetek a kérésetekről. Nem egy szolga vagyok akinek csak csak írtok 2 szót és akkor én megcsinálom a fejlécet, design-t. Ha a levél, olyan minőségű, akkor az megy is a kukába. Volt már tapasztalatom e felől, és nem szeretnék több ilyen esetet.
3. Tartalom. Mindenképpen írjátok le, hogy van e elképzelésetek a fejléccel vagy design-el kapcsolatban, mert azzal nekem csak megkönnyítitek a dolgomat, hanem előbb el is készül a rendelés. Írjátok le a színvilágot és azt, hogy a blog milyen témában helyezkedik el. A blog minden esetben legyen belinkelve!
4. Szereplők. Ha szeretnétek a fejlécen szereplőt/ket akkor mindenféleképpen csak olyat vállalok el, akiről a interneten találni is lehet fotókat. Nem csak egyetlen 1 található a világhálón. Nem dolgozom pixeles, életlen képekkel mert az nem igényes.
5. Szöveg. Az, hogy ti a blogotok címén kívül akartok-e még a fejlécre szöveget azt mindenképpen tüntessétek fel a levélben. Kérhettek rá idézetet, vagy neveket. De mindenképp szerepeljen a szöveg az E-mailben. Olyat nem szeretnék olvasni, hogy írjál rá azt amit jónak látsz, vagy amit akarsz. 
6. Modulok. Ha egész blog szettet szeretnétek, akkor mindenféleképpen írjátok meg azt, hogy milyen modulokat szeretnétek. A menün belül milyen lehetőségek/oldalak legyenek. A történet, információk lapnál milyen szöveg szerepeljen (csak megadott szöveget kérek, ami már meglett írva szóról szóra).
7. Caht-box. Mivel én nem tudom a ti belépőtöket a chatboxra ha már van, akkor a kész design-t és a vele együtt járó színkódokat is elküldöm, hogy könnyebb legyen neked beállítani a chat színeit. Viszont ha nincs, én csinálok neked egy fiókot amit majd átadok neked. Természetesen ezek után megkérlek arra, hogy változtasd meg a jelszót, mert nem szeretnék ebből zűrt csinálni.
8.Képek. Ha vannak saját képeitek a szereplőkről, elküldhetitek nekem, de csak akkor ha jó minőségűek. Ha nem, akkor szeretném kérni a történetedben megszemélyesített ember igazi nevét. Anélkül nem találok róla képeket. Ismeretlen személyeket nem vagyok hajlandó felhasználni, mert annál nagyon kevés az esély, hogy találok róluk képet.
9. Egyéb. Rendelhettek tőlem rendezett képeket és könyvborítót is. Mindkettőnél szeretném kérni a szereplőket. És természetesen ugyanazok a feltételek vonatkoznak itt is mint a fejlécnél. Ha van tipp, ötlet nagyon örülök neki. Itt sem fogadok el pixeles képeket. 
10. Forrás. A blogotokon mindenképp szerepeljen a nevem és az oldal linkje mint forrás, és készítő. Ha ez nem történik meg, akkor kénytelen leszek jelenteni a blogot.
(más design blogokat nem vállalok)
xoxo: Dorina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése